Een merkevolutie met een revolutionair product.

Eijsink
Visuele identiteit Ontwerp Positionering Advies Huisstijl richtlijnen Campagne

Boeken, bestellen, bereiden, bedienen, bemensen, betalen, binden, beheren: dat regelt Eijsink van A tot Z. Eijsink ontwikkelt ijzersterke software waarmee we ondernemen gemakkelijker maken. Denk maar aan kassasystemen. Personeelsplanning. Bar-/keukenmanagement. Tafelreserveringen. Bestelsites. Van horeca tot catering, van leisure tot zorg: elke ondernemer mag bij ons aankloppen.

Voor Eijsink Kassasystemen hebben we een huisstijl revitalisatie uitgevoerd. Hierbij zijn alle visuele elementen, het merkportfolio en het ‘sub merk’ Booq opnieuw tegen het licht gehouden en in samenhang uitgewerkt. De richtlijnen van de nieuwe merkstijl zijn vastgelegd in een huisstijlhandboek voor Eijsink en voor Booq.

Meer

Kies je voor Eijsink, dan kies je voor topkwaliteit én de allerbeste service. Werken aan optimaal ondernemerschap en onbetaalbare relaties is onze kracht. En dat doen we met alle plezier. We staan 24/7 voor je klaar. Gelukkige, succesvolle klanten zijn dan ook al ruim 35 jaar voor ons het grootste compliment. We horen graag hoe we je van dienst kunnen zijn!