Sterke groei vraagt om een krachtig merkportfolio.

NLtraining
Digitale oplossingen Positionering Visuele identiteit Animatie Platform

Sinds 2005 is NLtraining een van de grootste taalaanbieders in Nederland. Of je nu al heel lang in Nederland woont of hier nog maar net bent, of je geboren bent in Nederland of in een ander land; iedereen kan bij ons terecht voor een geschikte cursus.

NLtraining opereerde vanuit verschillende merken. We hebben de merkstrategie en het merkportfolio vereenvoudigt en alle activiteiten worden nu vanuit één hoofdmerk uitgevoerd. Dit merk is NLtraining. De structuur, stijl en tone-of-voice vertalen het merkkarakter in dit unieke merk.

Meer

Deelnemervolgsysteem en Personeelsadministratiesysteem 

Voor NLtraining is een Deelnemervolgsysteem ontwikkeld. Met dit systeem kan NLtraining de voortgang van elke deelnemer bijhouden en inzichtelijk maken aan haar opdrachtgevers. Er worden intakes, evaluaties en rapportages gemaakt en gegenereerd in het systeem.

Voor de interne communicatie is het personeelsadministratie systeem ontwikkeld. Van docent tot directie en van projectleider tot controller krijgt in dit systeem een persoonlijk dashboard na inloggen. Medewekers kunnen in dit systeem verlofdagen aanvragen, declaraties indienen maar ook documenten downloaden die gebruikt worden in de verschillende lessen. De medewekers van de administratie kunnen door verschillende rapportages en notificaties zicht houden op de verschillende aanvragen.