Hoe zorg je voor een hoge conversie?

Energie van Noordoost Twente
Monitoring Digitale oplossingen Website

Alle huurders en huiseigenaren in de vier Noordoost Twentse gemeenten (Dinkelland, Losser, Oldenzaal en Tubbergen) hebben een bon met een waarde van € 80,- op de deurmat gekregen eind 2021. Een bon waarmee de gemeenten een financieel steuntje in de rug bieden om kleine energiebesparende producten aan te schaffen, zoals ledlampen, radiatorfolie, tochtstrips of een energiebesparende douchekop. 

Omdat energie die we niet gebruiken ook niet gemaakt hoeft te worden, besteden we veel aandacht aan energiebesparing. Energie van Noordoost Twente heeft een subsidie aangevraagd voor huurders en huiseigenaren. U profiteert hiervan want de subsidie gaat via de bon naar alle huurders en huiseigenaren in de vier gemeenten.

 

 

De bespaarshop

Naast een zeer hoge conversiegraad (ruim 70%), hebben we ook nagedacht over een efficiënte afhandeling en controle van de tegoedbonnen. Een waterdicht systeem, waarmee zowel online(webshop) als fysiek in de winkels de bonnen konden verzilverd. Door slimme techniek (m.b.v. QR-codes) en een overzichtelijk beheersplatform hebben we per gemeente heel precies kunnen sturen activatie van doelgroep en de verschillende communicatiestromen.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren.