Draai je telefoon een kwartslag om de website beter te kunnen bekijken.

.Ontwikkeling gebiedsidentiteit

Heijmans Vastgoed

Wonen, werken en recreƫren!

De Noorderhaven staat in directe verbinding met de IJssel, zodat de dynamiek van de rivier tot diep in het plangebied zichtbaar is. De IJsselkade speelt een belangrijke rol in de aanblik van de binnenstad en wordt verlengd van de Noorderhaven naar de Houthaven. Zo ontstaat voor Zutphen een geheel nieuw verblijfsgebied rondom het water van de IJssel om aan te wonen, werken en te recreëren.

Samen met Heijmans Vastgoed hebben we de gebiedsidentiteit van Noorderhaven ontwikkeld, met als centraal thema: Noorderhaven, onze nieuwe thuishaven.

Heijmans ontwikkeld de komende 7-10 jaar ongeveer 1.000 wooneenheden en diverse bedrijfsruimtes. Het nieuwe woongebied heeft een toegankelijk profiel gekregen in sfeer, kleur en iconenstijl. De identiteit dient als verbindend middel om specifieke producten (pakhuizen, appartementen voor oudere doelgroep, ééngezinswoningen of bedrijfslocaties) in de markt te zetten. Een aantal deelprojecten zijn inmiddels succesvol geïntroduceerd, zoals Pakhuis 8 en Havenmeester 10.

 

Oude industriële gebouwen, de haven, bedrijfsruimtes en doelgroepgerichte projecten maken Noorderhaven een hip, robuust en vriendelijk vernieuwend onderdeel van Zutphen.

Informatie- centrum Noorderhaven

Centraal in Noorderhaven ligt het informatiecentrum. Deze is ingericht in de stijl van het gebied. Kopers vinden hier alle informatie over de woningen. Omwonenden, ondernemers en andere belanghebbenden worden vanuit deze plek geïnformeerd.