Draai je telefoon een kwartslag om de website beter te kunnen bekijken.

UI-design

Parkeerinformatie verzamelen met sensoren en via een app ontsluiten naar de eindgebruikers. Zo kunnen bezoekers van een stad, gemeente of regio met een smartphone of tablet een vrije parkeerplek vinden. Zowel parkeerplekken op straat als in parkeergarages. De app biedt tevens een eenvoudige oplossing om een vergunning te kunnen activeren tijdens het parkeren, of direct doorgeleid te worden naar een betaalmethode als ‘belparkeren’. Dit alles met een overzichtelijke, herkenbare en gebruiksvriendelijk ontworpen interface.

Nedap verwacht - in de elektronische parkeervergunning functie - straks ook apps van andere partijen te integreren. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Smart City Belgrado

Het zoeken naar een vrije parkeerplek in de straten van Belgrado veroorzaakt flinke verkeersopstoppingen en onveilige verkeerssituaties. Om parkeren gemakkelijker te maken heeft Parking Servis draadloze parkeersensoren geïntroduceerd. Deze geven inzicht in het actuele gebruik en de bezetting van parkeerplekken. Minder zoekverkeer en daling van CO2 uitstoot door middel van slimme technology en een gebruiksvriendelijke app.