Development
Websites

Websites

Applicaties

Applicaties

E-commerce

E-commerce

Apps

Apps

Online marketing

Online marketing

Onze klanten vragen....
Zelf een topduif kweken?

Een unieke webshop! Pigeon Trading heeft topduiven op hun hokken zitten. De Usain Bolt & Daphne Schippers van de duivensport. Op deze website kan de bezoeker zelf duiven kweken door de vader en de moeder uit het "assortiment" van Pigeon Trading te kiezen. NLVK tekende voor het ontwerp en de techniek, van de huisstijl en de website tot de planningstool en het automatisch genereren van stambomen.

Bezoek de website Prestige Project
Zelf een topduif kweken?
Je eigen, digitale netwerk

Met Sterkr Community Software worden netwerken op de best mogelijke manier ondersteund. NLVK ontwikkelde het concept, de huisstijl & de techniek: de website, de applicatie & de Sterkr App.

Meer over deze case Sterkr
Je eigen, digitale netwerk
Spreek je iemand aan op onveilig gedrag?

Hoe kan je op een leuke en toegankelijke manier gedrag beïnvloeden? Samen met Heijneman Advies hebben we naast de campagne een platform voor Bouwend Nederland ontwikkeld, waar oefeningen, uitleg, communicatiemiddelen en een 'manager-tool' samenkomen. Allemaal met als doel de bouwwereld 'bewust(er) veilig te maken.

Bezoek de website Hein
Spreek je iemand aan op onveilig gedrag?
Eenvoudig graszoden bestellen?

Een website en bijbehorende App waarop bedrijven eenvoudig graszoden kunnen bestellen.

Bezoek website Twenthe Plant
Eenvoudig graszoden bestellen?
Unieke werklocatie in Twente

Een unieke werkplek in Twente? Op Technology Base, het vroegere Vliegveld Enschede, vind je omgebouwde vliegtuigbunkers en karakteristieke hangars. Voor dit inspirerende bedrijventerrein en testlocatie voor o.a. vliegtuigen en drones hebben we een visuele identiteit en unieke website ontwikkeld.

Bezoek de website Technology Base
Unieke werklocatie in Twente
Van stoffenmarkt tot webshop

Hoe maak je de stap van fysieke verkoop naar digitale verkoop? Herbert Textiel heeft nu een succesvolle maatwerk webshop waarmee eenvoudig stoffen en accesoires kunnen worden besteld. Maar we hebben vooral nagedacht over een volledig digitale orderafhandeling en orderpicking. Dit gebeurd volledig digitaal met iPads in het magazijn.

Bezoek de website Herbert Textiel
Van stoffenmarkt tot webshop
Droste Bouwgroep

Een nieuwe website was aanleiding om de huisstijl te revitaliseren. Geen nieuwe huisstijl, maar aangepast en geupdate naar de huidige tijd. Nog steeds herkenbaar maar weer helemaal van nu!

Bezoek de website bouwen voor het woonplezier
Droste Bouwgroep
Vacaturebank voor de metaal en techniek

Transferro is er voor bedrijven en werkzoekenden in de metaal- en technieksector. Kenmerkend is de persoonlijke aanpak. Hiervoor hebben we een vacaturebank bedacht, waarmee de Tranferro coaches werkzoekenden en werkgevers eenvoudig met elkaar kunnen matchen. Wij bedachten de huisstijl en de slimme techniek.

Bezoek de website Transferro
Vacaturebank voor de metaal en techniek
Software in het sociale domein

WIZZR is aanbieder van software binnen het sociale domein. Met deze softwareoplossingen kunnen contractafspraken die zijn gemaakt op het gebied van social return concreet worden gemaakt en gevolgd door de opdrachtgever. Regie en inzicht, dat is altijd het uitgangspunt, en dat in een aansprekende en overzichtelijke huisstijl en logische techniek.

Bezoek de website Wizzr
Software in het sociale domein
Opleidingen en trainingen voor de Jeugdzorg

Het platform Jeugdzorgleert ondersteunt van inschrijving tot evaluatie het gehele opleidingstraject. Iedereen kan vanuit zijn of haar rol zien wat de status is. De individuele medewerker ziet in één ooopslag welke studiepunten behaald zijn. Wij dachten na over een aansprekend concept in combinatie met overzichtelijke en werkbare techniek.

Meer over deze case Jeugdzorgleert
Opleidingen en trainingen voor de Jeugdzorg