.Branding & identiteit

-

Merken willen eigen, onderscheidend en herkenbaar zijn. Een belangrijke doelstelling van branding. Bij ons gaat dat verder dan alleen de huisstijl, ook de communicatie, interactie met de doelgroep en de plekken waar je zichtbaar bent, moeten kloppen met elkaar. Een identiteit die een organisatie herkenbaar, efficiënt en effectief maakt.

Branding is het visueel vermelden van je merk door middel van je merkidentiteit, met als doel de bekendheid te vergroten. Het is de uitstraling van je merk naar de buitenwereld. Branding kan verschillende vormen aannemen, zoals fysieke producten en reclame uitingen, maar het is ook de manier van communiceren van je merk naar de buitenwereld.

Maar wat is een merkidentiteit eigenlijk? Een merkidentiteit van een bedrijf vertelt wie je bent, waar je voor staat en wat je kunt. Een merkidentiteit van je bedrijf zijn niet alleen de visuele elementen waarmee je jouw bedrijf naar buiten brengt, maar ook hoe je bedrijf communiceert. Wij combineren communicatie (huis taal) en logo, kleuren, typografie, vormentaal & iconografie (huisstijl) tot één merkidentiteit.

Bij .NLVK weten wij als geen ander hoe belangrijk goede branding is voor je bedrijf. Ons team van ervaren designers maakt de vertaalslag van jouw merkidentiteit naar visuele elementen die aansluiten bij de branding.

Meer